Når de var synonymt med overgivende snacks om aftenen, var Hotel Minibars et kendetegn ved bekvemmelighed for rejsende i 1990’erne og de tidlige aughts. Men det er ikke længere tilfældet.
Hotel Minibar-konceptet gik globalt i 1974, da en Hilton i Hong Kong lagrede sine køleskabe på værelset med små spiritusflasker inspireret af flyselskabsvogne. Drik salget steg angiveligt 500% det år og øgede Hiltons samlede omsætning med 5%. Snart blev Minibars en global standard, komplet med sodavand, slik og konsekvente markeringsvalg.
Men den praktiske nyhed for gæsterne var et logistisk mareridt for hoteller og personale. Genindvinding, forkæling af mad, driftsomkostninger og voldsomt tyveri bidrog alle til en bekvemmelighed, der koster mere at køre, end det tjente.
I begyndelsen af 2000’erne begyndte mange hotelkæder at udfase Minibar fra deres hotelværelser. I 2004 fjernede for eksempel Marriott Marquis på Times Square stort set alle sine minibarer fra sine 1.946 værelser. Ifølge Food Arts Magazine krævede minibars ‘operationer på dette hotel otte fuldtidsansatte, hvis eneste job var at vedligeholde og vedligeholde 150 af dem hver dag.
Selv med introduktionen af ”smarte minibarer”, der sporer brug i realtid, har afkastet været beskedne. Smart minibarudbyder Bartech Systems estimerede, at 33% af gæsterne bruger en minibar, hvis det er tilgængeligt for dem. Den gennemsnitlige daglige transaktion er $ 12, Sagde virksomheden.
I stedet har hoteller Begyndte at flytte deres fokus mod moderne alternativer: Markedspladser i kontaktløse lobbyer, hotelbarer og strategiske partnerskaber med leveringsapps.
Wyndham slået sig sammen med Doordash I 2019 tilbyder leveringsgebyrer på $ 0 og 2.000 tilmeldingspunkter på dets mere end 3.700 amerikanske lokationer. Marriott og Uber Begyndte deres partnerskab i 2021 og lod gæsterne tjene hotelpoint, når de bestiller med Uber Eats fra udpegede hoteller. I 2024, Hilton Navngivet GrubHub sin go-to leveringstjeneste, hvilket giver gæsterne frynsegoder som en gratis måned med GrubHub+.
Minibarer er ikke forsvundet helt. Boutique- og luksushoteller har genindført Minibar ved at tilbyde personaliserede eller lokalt fremskaffede genstande. Men for mange fremherskende midtskala -hoteller bliver de en relikvie.
Se videoen ovenfor for at lære mere om, hvorfor minibarer er forsvundet.